El cadet femení 05 A millora ostensiblement en la segona meitat i derrota el Joviat (39-52)

Updated: desembre 3, 2019

L’equip cadet femení 05 A es va endur un valuós triomf de la pista del Joviat després de fer una gran segona meitat. El TGN Bàsquet no va tenir la concentració necessària en els primers vint minuts, deixant la batuta del joc al seu rival, que en el partit de la primera volta havia derrotat les liles per un punt al Sagrat Cor. A partir del tercer període les tarragonines van ser un altre equip, més intens en defensa, recuperant pilotes i sortint al contraatac. L’últim quart va ser un festival lila amb un parcial de 7-20.