El cadet femení 1 fa un mal segon quart i perd contra l’AE Claret (55-40)

Updated: abril 27, 2016

El cadet femení 1 del TGN Bàsquet va perdre contra l’AE Claret en un partit que es va decantar pel bàndol local en el segon quart. Un parcial de 15-1 en els sis primers minuts d’aquest període van desequilibrar l’enfrontament i malgrat la lluita de les liles la derrota va ser un fet.

Les nombroses pilotes perdudes durant tot el partit i el baix percentatge en tirs lliures (12/34) van ser un llast enorme per un equip que va demostrar amor propi i esperit de sacrifici però que va pagar molt car els seus errors.