El cadet femení 1 fa una gran reacció però perd a la pista del CBT (52-41)

Updated: novembre 25, 2015

L’equip cadet femení 1 del TGN Bàsquet va perdre a la pista del CBT en un partit en què va anar de menys a més. Així, el conjunt lila va començar bé en defensa però malament en atac, fallant molts tirs còmodes, un fet que va provocar que el seu rival obrís forat en el resultat (10-2 en el primer quart). La falta de punteria i un mal inici defensiu en el tercer període va propiciar que les locals tinguessin 19 punts de diferència al minut 25 (34-15). A partir d’aleshores, però, el cadet femení 1 va capgirar la dinàmica a còpia de recuperar pilotes i va escurçar diferències fins al 43-35 a 5 minuts del final del matx. Però altra vegada les errades en tirs senzills i la falta de solidesa en el rebot van impedir la remuntada.