El cadet femení 1 s’esforça però no pot amb la bona defensa del CBT (24-64)

Updated: octubre 20, 2015

En un partit desigual, el cadet femení 1 del TGN Bàsquet va plantar cara durant alguns moments el CBT, un rival a priori superior. Així, els inicis dels dos primers quarts van ser molt desfavorables a les locals que van encaixar, respectivament, uns parcials de 0-8 i 2-11 que van contrarestar, però, amb molt de treball (18-37 al descans). En la segona meitat, les diferències entre els dos equips es van evidenciar i la defensa visitant va anular els atacs locals(3-18 en el tercer quart).

El TGN Bàsquet va experimentar una millora pel que fa a la primera jornada, jugant més ràpid i dinàmic, un aspecte que també va tenir contrapartides, com les pèrdues de pilota. Les baixes van ser un factor a tenir en compte i cal destacar el bon paper de les dues jugadores infantils Carla Andreu i Mari Pili Antulín.