El cadet femení 1 treu la sang freda per vèncer el Cambrils en un final ajustat (46-48)

Updated: maig 18, 2016

El cadet femení 1 va vèncer el Cambrils en un partit ajornat. Les noies que entrena Laureà Català van fer una molt bona sortida (10-19 al primer quart) i van gaudir de fins a 14 punts de diferència en el segon quart (14-31). Amb tot, els triples locals i la davallada del ritme de les visitants, van igualar el matx (23-31).

A partir del descans el Cambrils va carregar més fort el rebot i va jugar aprofitant la seva superioritat física. El partit es va igualar moltíssim  i les locals van posar-se per davant en el resultat  a falta de dos minuts (46-44). En aquell moment, 4 punts de Cristina Hernández i la bona feina defensiva de la resta de l’equip van permetre la victòria.