El cadet femení A es revenja de la Salle Tarragona (58-70)

Updated: maig 13, 2014

El cadet femení A va sumar un triomf de prestigi a la pista de la Salle Tarragona, rival que l’havia derrotat al pavelló del Sagrat Cor feia 10 dies per 30 punts de diferència. Aquesta vegada, les noies de Laureà Català van sortir més intenses a pista i de seguida van començar a dominar en el marcador. La solidesa en el joc interior de les visitants, gràcies a la presència de les dues jugadores infantils (Velasco i Abellán), va permetre agafar les primeres diferències i anar enxamplant l’avantatge a mida que passaven els minuts (38-60, minut 3o). Les ajudes defensives, el domini en el rebot i la fluïdesa ofensiva van desmuntar les locals que van tèmer per perdre la diferència particular de punts amb el TGN Bàsquet. Malgrat tot, les locals van reaccionar i van evitar una desfeta encara més gran.

El cadet femení A depèn d’ell mateix per acabar primer del seu grup.

AB LA SALLE TARRAGONA – TGN BASQUET A    58-70

AB LA SALLE TARRAGONA. Campabadal (4), Gonzalez (14), Martiniello (11), Ferrus (8), Clua (9)–cinc inicial- Garcia (9), Ventura (3), Domenech. Tirs Lliures 13/24. Triples 1: Clua. Faltes 19. Eliminada: Ferrus 39’

TGN: Arfelis, Tibau (14), Gulli (12), Bazan (15), Abellan (8) – cinc inicial- Sabaté, Barreira (1), Benaiges (1), Farre , Velasco (7), Anton (12), Gallego. Tirs lliures 11/23. Faltes 23. Sense eliminades.

Parcials:  18-22 / 12-21 (30-43 descans) / 8-17 / 20-10