El cadet femení A fa un gran segon quart i s’endú la victòria contra el Sant Gervasi (56-52)

Updated: gener 20, 2015

El cadet femení A del TGN Bàsquet va aconseguir una important victòria contra el Sant Gervasi en el primer partit de la fase interterritorial. Les jugadores tarragonines van fer un inici irregular i de bon començament les visitants van posar-se per davant amb un parcial de 2-8 per culpa del nerviosisme de les tarragonines, que perdien moltes pilotes. La millora defensiva, però, va ser clau. A poc a poc, les noies del TGN van capgirar la dinàmica i en segon quart, gràcies a les transicions ofensives i al fet de no perdre pilotes, van marcar un parcial de 18-7 que va ser fonamental pel triomf final. Després d’un tercer quart d’igualtat entre els dos equips, l’últim període començava amb un triple local que, però, no seria indicatiu del que vindria a partir d’aleshores. El Sant Gervasi va fer un parcial de 0-12, amb tres triples inclosos, que va deixar el conjunt local estabornit. El TGN va estar 5 minuts sense anotar. La solució, però, va arribar de la mateixa manera que en el segon quart: la bona defensa local en els últims cinc minuts va deixar les visitants en només 2 punts en aquest tram final i la victòria es va quedar a Tarragona.