El cadet femení A fa un gran últim quart i venç a Sant Quirze del Vallès (52-58)

Updated: febrer 3, 2015

El cadet femení A del TGN Bàsquet va fer un esplèndid quart període que li va permetre guanyar un partit que se li havia complicat molt. Les tarragonines van sortir sense tensió a la pista i el seu rival, el Sant Quirze, va marcar un parcial d’11-2 en els primers 5 minuts. Tot i una tímida reacció visitant després d’un temps mort, les locals van tornar agafar les regnes en el segon període a còpia de contraatacs i triples. S’arribava al descans amb un marcador de 31-23. En el tercer quart l’equip lila va sortir decidit a capgirar la dinàmica i va poder empatar, però un parcial local de 8-0 en els últims instants ho va complicar tot. Malgrat les adversitats, el TGN Bàsquet es va refer i, amb un magnífic parcial de 13-27 en l’últim quart, va aconseguir endur-se el triomf. La bona defensa i les transicions ofensives van permetre les tarragonines guanyar el matx.

TGN BÀSQUET: Sabaté (2), Ruiz (3), Velasco (16), Barreira (4), Abellán (20), Xènia (4), Arjona (4), Antón (2) i Val (2). 12/19 tirs lliures. 20 faltes.