El cadet femení A ja rutlla (52-45)

Updated: novembre 17, 2013

Segona victòria consecutiva del cadet femení A després d’haver-se estrenat la setmana passada. El conjunt que entrena Laureà Català va sortir amb molta empenta i gràcies a una defensa molt intensa va aconseguir un parcial de 13-5 en els primers cinc minuts. Amb tot, la Salle no es va deixar intimidar, va endurir la defensa i va carregar molt el rebot, fet que va provocar que al final del primer quart el resultat fos 19-16. En el segon quart la Salle va continuar dominant el rebot mentre que les locals, a més, no trobaven el camí al cèrcol. Gràcies a l’anticipació defensiva de Clàudia Gullí (12 punts, 10 rebots i 13 pilotes recuperades en 30 minuts de joc) el TGN va poder arribar al descans amb 3 punts d’avantatge (28-25).

Tot i el domini visitant a l’inici del tercer quart, un parcial de 14-4 favorable al TGN Bàsquet li va permetre entrar als últims deu minuts amb avantatge. El quart final va estar ple d’impresicions per les dues bandes però les locals van mantenir la diferència i van sumar el segon triomf.

NEMSER TGN BASQUET A – AB LA SALLE TARRAGONA    52-45

TGN BÀSQUET: Maria M., Judit P. 7; Barreira , Gisela B. 2, Farre 2, Tibau A. 19, Arfelis A. 2, Anton S. 8,Gulli 12, Bazan M., Güell J. Tirs lliures 4/10 , Faltes 17

AB LA SALLE TARRAGONA. Campabadal 1, Domenech , Gonzalez , Clua 2, Martiniello 12, Ferrus 5, Alsina 6, Ventura 10, Loras 6, Garcia 3. Tirs Lliures 4/18. Triples 3: Martiniello, Loras, Garcia. Faltes 11

Parcials:  19-16 / 9-9 (28-25 descans) / 14-10 / 10-10