El cadet femení A no fa un bon partit però guanya el CBT (63-54)

Updated: novembre 17, 2014

L’equip cadet femení A va complir els pronòstics i va derrotar el CBT en un partit, però, més disputat del que calia esperar. El conjunt que entrena Javier Vinader va fer una bona sortida (16-5 en els primers 5 minuts) però a partir d’aleshores les locals han disminuït el ritme i les visitants ho han aprofitat per imposar el seu joc. Després del descans, les errades del TGN Bàsquet en estàtic i en contraatac van sovintejar i van impedir que l’equip lila pogués aconseguir una diferència més gran en el resultat. Només els bons primers 5 minuts del quart període (62-44) feien pensar en una victòria abultada però altre cop les locals es van relaxar i el CBT va poder retallar distàncies.