El cadet femení A pateix una derrota contundent al pavelló del Serrallo (96-29)

Updated: agost 30, 2014

Va ser un dia d’aquells en què tot surt malament i es paga car. El cadet femení A del TGN Bàsquet va caure de forma estrepitosa a la pista del CBT (96-29) en el debut dels dos equips en la fase per aconseguir el nivell preferent. Les noies que entrena Javier Vinader van anar sempre a remolc d’un conjunt, el blau, que va marcar el ritme de joc (frenètic) i això va descentrar les visitants. Un parcial de sortida de 7-0 favorable a les locals no feia presagiar res de bo però el TGN Bàsquet, que mai va llençar la tovallola, va refer-se i, a còpia d’accions de coratge i faltes personals rebudes, va poder minimitzar els danys en finalitzar el primer quart (23-10).

El segon període va ser un autèntic malson. El TGN Bàsquet va trigar més de sis minuts en fer el primer punt i només en va anotar 6 en aquest període i la diferència al descans, ja era molt gran (46-16). El mal percentatge de tirs lliures va ser un altre factor negatiu en les liles que van patir molt contra la pressió angoixant del seu rival. Després del descans, el partit no va tenir més història que la que va escriure el CBT i les diferències es van anar fent cada vegada més grans, tot i que semblava que el conjunt de Vinader havia aturat una mica el seu adversari en el tercer període (64-27). Amb tot, l’últim quart va ser un calvari per les visitants que no van poder aturar les locals en cap moment.

La gran diferència de punts en contra en aquest partit fa que la classificació del TGN Bàsquet pel nivell preferent sigui molt difícil. Avui, però, les noies de Vinader tenen l’oportunitat de refer-se de la derrota d’ahir si guanyen el Femení Osona (avui, pavelló del Sagrat Cor, 19 h) que, per la seva part, va vèncer el Joventut Badalona (41-32). Una derrota de l’equip lila seria definitiva.

CBT: Peñalver (4), Ferrus (6), Ruiz (21), Roig (27) i Ejimeno (24) -cinc inicial- Loras, P. López, C. López (9), Corrales (3), Lapieza i Ventura. 2 triples de Roig. 19/41 tirs lliures. 26 faltes.

TGN BÀSQUET: Barreira (3), Anton (2), Lapieza (5), Abellán (3) i Velasco (8) -cinc inicial-, Sabaté (3), Ruiz, Val (3), Guirao (4), Arjona i Martí. 9/31 tirs lliures. 30 faltes personals.Eliminada: Anton.

PARCIALS: 23-10, 23-6, 18-11 i 32-2.