El cadet femení A surt com un coet i guanya el Pare Manyanet a domicili (46-59)

Updated: octubre 27, 2014

El TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt important contra un dels equips que aspiren a jugar a interterritorial, el Pare Manyanet. Les noies que entrena Javier Vinader van sortir molt fortes, amb una gran defensa que els va permetre córrer en transició ofensiva i deixar el marcador en el primer quart en un clar 6-18. Les locals, però, van endurir la seva defensa al pal baix, i l’anotació de les visitants es va ressentir. La defensa va ser la clau del matx perquè després del descans el Pare Manyanet va fer un parcial de 9-0 que ajustava el resultat però altre cop la bona defensa visitant va tornar les coses al seu lloc i va facilitar el triomf.