El cadet femení B s’imposa a l’ADT

Updated: octubre 12, 2013

Partit força espès el del Cadet B en la seva visita a la pista de l’ADT, tot i endur-se la victòria amb claredat. L’equip encara està en fase de conjunció i això ho acusen les jugadores que encara no acaben de trobar el seu rol a pista, ni de dominar els 40 minuts dels partits.

El partit va començar molt intens per les dues bandes el que mostrava les ganes que els dos equips tenien de jugar aquest encontre, tot i que probablement aquesta motivació extra va provocar que els errors s’acumulessin un darrera l’altre. En aquest marc de partit va ser la defensa del TGN la que marcava la pauta i facilitava cistelles en atac per assolir un 0-7 d’inici. Les jugadores de l’ADT, que van tenir una actitud exemplar durant tot el matx, van prémer les dents i poc a poc posaven les coses més difícils a les visitants. El segon quart va començar amb les de ponent mantenint la rauxa del final del primer parcial i impulsades per una grada molt animosa poc a poc anaven imposant el seu joc al de les col·legials. En el moment més complicat, doncs ADT es posava a només 4 punts, van aparèixer Barreira (jugadora del partit amb 28 punts i un control espectacular del ritme de partit durant molts minuts) i Ruiz (18 punts) que amb la seva qualitat tornaven la tranquil·litat al conjunt del TGN per arribar al descans 28-41.

La segona part començava també sota el control de Barreira per unes visitants que tot i seguir cometent moltes imprecisions en la finalització mantenien el control del partit fins arribar a la màxima diferència del partit +24. En aquest moment el TGN va cometre l’error de donar el partit per tancat i un ADT liderat per Cassina ho aprofitava per tornar a incomodar molt l’equip
rival. El darrer parcial ja va ser un simple intercanvi de cistelles i errades per arribar al final del partit amb 54-72. Les nostres sumen així el tercer triomf de la temporada tot i tenir un clar marge de millora que les obliga a seguir treballant dur.