El cadet femení C baixa el nivell defensiu en l’últim tram i perd a Altafulla (67-48)

Updated: febrer 3, 2015

El conjunt cadet femení C del TGN Bàsquet va perdre a Altafulla en un partit en què sempre va anar a remolc del seu adversari. Així, les locals van gaudir de petits avantatges en el primer quart (17-12) i no va ser fins el minut 13 que van obrir una escletxa en el resultat arribant, al 17 amb una diferència de 15 punts (32-17). L’avantatge de l’Altafulla encara va ser més gran en el tercer quart (43-25, 25′) però la relaxació local i l’augment en la intensitat defensiva visitant va començar a equilibrar el matx. Així, a falta de 4 minuts per acabar el partit, el TGN Bàsquet només perdia per 8 punts. Aleshores, però, la precipitació ofensiva i la davallada defensiva van permetre les locals sentenciar.

ALTAFULLA    67

TGN BÀSQUET     48

CB ALTAFULLA “B”: Valero (25), de Rivas (9), Gurrera, Orio (2), del Amo (8) –cinc inicial- Altes (13), Martinez (6), Sellares (4). Tirs lliures 06/16. Triples 3: 2 Valero, 1 Altes. Faltes 18. Sense eliminades.

TGN BÀSQUET : Martin (9), Andres (6), Companys (5), Córcoles (10), Gila– cinc inicial- Basterra (2), Monzon, Miro, de Barberà (4), López, Borràs (12). Triples 1 Martin.Tirs lliures 10/21. Faltes 24. Eliminades: Companys 36′, Martin 39′.

Parcials:  17-12/ 19-11 (36-23 descans) / 10-14 / 21-11  (67-48 final)

Àrbitre: Caballe