El cadet femení C fa el millor partit del curs i és a punt de vèncer a Teresianes (58-56)

Updated: gener 20, 2015

Va ser una llàstima. El cadet femení C va demostrar que la feina ben feta obté resultats i, d’aquesta manera, després d’un inici de temporada molt dur, va evidenciar una clara millora en el seu joc en el partit que el va enfrontar a Teresianes. El conjunt que entrena Laureà Català va defensar molt bé en el primer quart tot i que l’atac no el va acompanyar però es va aprofitar de la manca d’encert en els tirs lliures de les locals per mantenir-se en el partit. Després del descans es van veure els millors minuts de l’equip amb diferència i això va possibilitar el TGN Bàsquet arribar a 8 minuts del final amb 12 punts d’avantatge (36-48). Les faltes personals, però, van ser un problema. Moltes jugadores visitants estaven carregades de faltes i Teresianes ho va aprofitar per retallar diferències. A falta d’un minut, el TGN Bàsquet guanyava per 2 punts (54-56) però un parell de jugades ofensives de mèrit de les locals van impedir la victòria.