El cadet femení de 2n any debutarà en les fases de preferent el 29 d’agost contra el CN Terrassa

By
Updated: juliol 26, 2018

L’equip cadet femení de 2n any que aquesta pròxima temporada entrenarà Manuel Rubio debutarà en les fases d’accés per jugar a categoria preferent (la màxima de Catalunya) a la pista del CN Terrassa el 29 d’agost. El conjunt lila tindrà un grup difícil, perquè, a banda de l’equip terrassenc, jugarà contra el Joventut de Badalona (30 d’agost al pavelló del Sagrat Cor), contra el FC Barcelona CBS (31 d’agost pista contrària) i contra el CB Lleida (2 de setembre al pavelló del Sagrat Cor).

Només els dos primers equips d’aquest grup es classificaran per a categoria preferent. «Fins que no ens trobem al partit no veurem quin nivell tenen els nostres rivals. El més important és arribar en bon estat físic, de fet, crec que l’equip que arribi millor físicament tindrà moltes possibilitats de classificar-se. La nostra idea és començar els entrenaments amb progressió perquè per agafar el to físic necessari i evitar lesions», diu Rubio. Els entrenaments del cadet femení de 2n any començaran la setmana vinent.

Cinc equips ja tenen plaça

El TGN Bàsquet, a l’espera si el cadet femení de 2n any juga a categoria preferent o no —si no ho aconsegueix jugarà a interterritorial—, tindrà cinc equips més que competiran en l’àmbit de Catalunya. Així, l’infantil femení de segon any també jugarà a preferent mentre que altres quatre ho faran a interterritoral: un infantil femení de primer any, un infantil masculí, un cadet femení de primer any i un cadet masculí de primer any. Tot això mostra del potencial del club lila en els equips de formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *