El cadet masculí 02-03 fa un mal quart període i perd contra el CBT (63-69)

Updated: desembre 5, 2017

El cadet masculí 02-03 va perdre un partit que havia dominat durant la major part de temps. L’equip que entrena Javier García va ser superior durant 30 minuts i només els tirs lliures dels visitants impedien que la diferència favorable als liles fos més gran. De fet, el CBT va llençar 16 tirs lliures només en el tercer quart i 11 més que el TGN Bàsquet al final del matx. En els últims deu minuts, una sèrie d’impresicions dels locals així com determinades decisons arbitrals protestades per la banqueta lila, van provocar que els visitants capgiressin el resultat. Amb els nervis de veure’s per sota en el marcador, el TGN Bàsquet no va jugar bé i va encaixar la derrota.