El cadet masculí 02-03 fa una gran defensa i derrota l’AE Claret amb contundència (26-86)

Updated: març 13, 2018

El cadet masculí 02-03 va guanyar amb molta claredat l’AE Claret a domicili en un partit marcat per la bona defensa lila. Així, tot i uns primers minuts d’igualat, el TGN Bàsquet va impedir que els vallencs anotessin des del minut 6 del primer quart fins al minut 8 del segon, és a dir, 12 minuts sense fer ni un punt i el resultat era de 13-39 al descans. La solideda en el rebot permetia el conjunt lila sortir al contraatac i les diferències s’anaven ampliant. El Claret, que jugava amb prou ordre, va anar perdent les forces i la fe a mesura que passaven els minuts i l’avantatge visitant era cada vegada més gran.