El cadet masculí 02-03 sentencia en el primer quart contra el CB L’Arboç (36-82)

Updated: desembre 19, 2017

L’equip cadet masculí 02-03 va ser molt superior al CB L’Arboç i va guanyar el partit amb claredat. L’equip que entrena Javier García no va donar opcions al seu rival i en el primer quart va fer un parcial de 0-18 que va permetre tancar aquests primers deu minuts amb un resultat de 3-23 que va deixar el matx mig sentenciat. Al descans la diferencia era de 23 punts (10-33) i, tot i la revifalla local en el tercer període, la victòria no va córrer perill. Malgrat la diferència, el TGN Bàsquet va fallar molts tirs lliures amb un pobre parcial de 10/29.