El cadet masculí 02 supera un rival complicat, el CB Montblanc, a còpia de defensa i rebot (64-51)

Updated: març 21, 2018

El cadet masculí 02 va aconseguir una bona victòria en un partit molt disputat contra el CB Montblanc. El conjunt lila va patir en defensa en el primer període i sort dels seus bons un contra un en atac per mantenir el matx del seu favor (16-12). En el segon quart les coses van canviar: la parella de pivots dels locals es van carregar de faltes, el CB Montblanc es va situar en una zona 2-1-2 i el rebot va ser visitant. Al descans: 30-26. Tot i un parcial de 0-9 visitant de sortida, el TGN Bàsquet es va refer a còpia de defensa i rebot i va aconseguir guanyar un partit molt treballat.