El cadet masculí 03 A fa un gran últim període i derrota el Bàsquet Baix Gaià (70-74)

Updated: maig 14, 2019

El cadet masculí 03 A va vèncer el Bàsquet Baix Gaià a domicili en un partit on els liles van ser capaços de refer-se en els últims minuts a un marcador advers, en un matx molt igualat en tot moment. L’equip que entrena Javier García va superar sempre la defensa pressionant a tota la pista del seu rival i això li va donar la possibilitat d’arribar al final del partit amb opcions de victòria. Un bon segon període lila, a còpia de bona defensa i contraatac atorgava al TGN Bàsquet l’avantatge al descans (32-39).

L’encert des de la línea de tres punts del Bàsquet Baix Gaià i les dificultats dels visitants per atacar les alternatives defensives rivals, van permetre als locals arribar a l’últim període per davant després de fer un període esplèndid (20-5). Però el TGN Bàsquet no es va rendir i va treure el seu esperit combatiu que feia mesos que no es veia. El tarragoní Puertas va ser clau en la remuntada perquè va anotar 10 punts seguits i va atorgar al seu equip la iniciativa que va mantenir fins al final.