El cadet masculí 03 fa un parcial de 0-37 en els primers 13 minuts i guanya el Reus Deportiu (14-89)

Updated: desembre 5, 2017

El cadet masculí 03 va derrotar amb solvència el Reus Deportiu en un partit que es va posar de cara pels tarragonins. Així, el TGN Bàsquet va sortir molt intens a la pista, amb una gran defensa pressionant que atorgava contraatacs. El marcador mostrava clarament aquesta superioritat perquè en els tretze primers minuts de joc el resultat era d’un contundent 0-37. El Reus va voler reaccionar i va igualar una mica el partit durant algun tram. Amb tot, el TGN Bàsquet va recuperar la força de l’inici i va vèncer amb claredat.