El cadet masculí 04 A competeix bé però s’enfonsa en el quart període contra el CB Sant Josep (52-81)

Updated: gener 14, 2020

El cadet masculí 04 A va perdre contra el CB Sant Josep. El conjunt lila va plantar cara durant gairebé tot el matx però es va quedar sense forces i encert en l’últim període i va cedir davant el potencial rival. Fins aleshores, el matx va estar igualat (empat a 24 a principis del segon quart) però els visitants van obrir una escletxa al llindar del descans (26-35).

Tot i els esforços del TGN Bàsquet, el CB Sant Josep va gestionar bé l’avantatge i fins i tot el va ampliar una mica. Semblava, però, que els locals tindrien opcions perquè les diferències eren assumibles però a l’últim període l’esperança es va esvair.