El cadet masculí 04 A derrota el Barça B a domicili i suma el primer triomf a Preferent (70-71)

Updated: setembre 24, 2019

El cadet masculí 04 A va aconseguir un triomf de prestigi a la pista del Barça en el segon partit a la lliga Preferent. El conjunt lila va saber competir contra un rival que sempre té molta qualitat (eren cadets de primer any) en un matx molt ajustat que es va decidir als últims segons.

D’entrada, l’equip blaugrana va dur la iniciativa gràcies a l’encert en el tir. Amb tot, el TGN Bàsquet es va refer fent un gran segon període a còpia de molta intensitat i un alt ritme de joc. Amb aquest panorama, al descans el resultat era d’empat a 40.

En el tercer quart el partit va seguir una dinàmica de més igualtat, amb alternances al marcador però dins del mateix període. Quan faltaven dos segons pel final del matx i el partit estava empatat a 70, el jugador del TGN Bàsquet Guillem Mir va patir una falta personal quan llençava un triple des de la cantonada. Mir va anotar un dels tres tirs lliures i va atorgar el triomf al seu equip.