El cadet masculí 04 A desaprofita un gran inici de partit i perd contra el Sant Nicolau (63-73)

Updated: setembre 17, 2019

Va ser una llàstima. El cadet masculí 04 A va fer una gran posada en escena en el seu debut a la lliga Preferent però va acabar perdent contra un rival, el Sant Nicolau, que es va mostrar molt sòlid, sobretot en defensa. El TGN Bàsquet va sortir molt fort, amb una gran defensa que li permetia recuperar pilotes i anotar en transició. A més, en estàtic, els nois que entrena Manuel Rubio també van estar molt encertats i al final del primer quart el marcador ja mostrava un clar 29-14.

Els visitants, però, no van defallir i van anar recuperant terreny gràcies a una defensa en zona que va ser un obstacle difícil de salvar pels locals. Al descans, el marcador mostrava un empat a 39. La dinàmica va seguir igual en el tercer període. Els tarragonins van estar molt imprecisos en les transicions ofensives i en estàtic no van tenir la clarividència suficient per trencar la defensa rival. Per contra, el Sant Nicolau va certificar la remuntada amb una bona circulació de pilota (53-61 al final del tercer quart) i va gestionar l’avantatge fins al final del partit.