El cadet masculí 04 A domina el rebot, afina el tir i derrota el CBT (72-56)

Updated: març 10, 2020

L’equip cadet masculí 04 A va derrotar clarament el CBT en un partit de clar color lila. Els locals van mostrar les seves millors armes durant tot el matx des de bon començament, és a dir, el tir i el rebot i gràcies a l’encert des del perímetre van finalitzar el primer quart amb un avantatge de 21-13.  Amb tot, els visitants van ser capaços de reaccionar (23-25) però un parcial final abans del descans va situar el 39-32 a la mitja part.

En la segona meitat la versió del TGN Bàsquet va ser millor. La defensa va ofuscar els atacs dels visitants i al minut 28 la diferència ja era de 18 punts. D’allí fins al final, la gestió del partit per part del conjunt lila li va permetre aconseguir la victòria.