El cadet masculí 04 A fa un bon partit però perd contra el líder, el Maresme 3V (76-66)

Updated: octubre 22, 2019

El cadet masculí 04 A va perdre a la pista del líder, el Maresme 3V que fins aleshores només havia perdut un partit. El conjunt que entrena Manuel Rubio es va refer del 6-0 inicial dels locals i amb quatre triples en dos minuts —destacable l’actuació de Raúl Neila amb 29 punts, inclosos sis triples— va començar a dominar el matx. Els locals, però, van capgirar el resultat al descans i finalment van sentenciar en l’últim període amb una defensa molt intensa que va provocar nombroses pèrdues del TGN Bàsquet.