El cadet masculí 04 A fa un inici de partit espectacular i tomba el CBT (68-78)

Updated: gener 21, 2020

L’equip cadet masculí 04 A va guanyar amb solvència el CBT a domicili. El conjunt lila va fer una posada en escena brillant, amb una defensa molt intensa a tota la pista que va deixar sense espais el rival mentre que en atac estava molt inspirat, amb un bon percentatge de tres punts que deixava el marcador en 14-29 al final del primer període. La punteria va decaure en el segona quart i la feblesa en el rebot van permetre al rival acostar-se (36-39 al descans). A la represa, tot i uns moments fluixos, el TGN Bàsquet va tornar a agafar les regnes del partit gràcies a la defensa i es va endur un triomf molt valuós.