El cadet masculí 04 A fa un últim quart rodó i derrota el CN Terrassa (79-58)

Updated: novembre 6, 2018

El cadet masculí 04 A va guanyar el CN Terrassa en un partit on els liles van fonamentar la seva victòria en els últims deu minuts. Així, tot un inici de matx acceptable, la feble defensa local va permetre al rival anotar amb certa facilitat. Només la inspiració ofensiva permetia els tarragonins dominar el partit (24-17). L’actitud defensiva de l’equip va millorar en la segona meitat, tot i que aleshores els terrassencs havien trobat el seu millor joc en atac i el marcador, després d’un parcial de 12-25 mostrava un empat a 50 a falta de deu minuts. Però l’últim període va servir per veure la millor versió del conjunt que entrena Raül Bonet, amb un gran equilibri ofensiu i una molt bona defensa que va provocar un parcial favorable als liles de 29-8 i sumar un altre triomf.