El cadet masculí 04 A fa una segona part de cine i derrota el CB Granollers (48-67)

Updated: febrer 26, 2020

El cadet masculí 04 A va sumar un triomf molt valuós a la pista del CB Granollers després de fer una gran segona meitat. El conjunt lila va perdre massa pilotes en la primera meitat i això va facilitar la tasca encistelladora dels locals. Amb tot, les defenses en zona plantejades pels dos equips durant el segon període van tallar la font d’anotació dels dos conjunts (parcial de 5-6).

En la segona meitat, el tir exterior del TGN Bàsquet va funcionar a la perfecció i això va permetre que l’equip lila agafés confiança, millorés la seva defensa i obrís una escletxa que es va ampliar fins als 20 punts en l’últim quart per aconseguir un triomf brillant.