El cadet masculí 04 A no pot amb la superioritat del líder, l’UE Mataró (30-96)

Updated: novembre 19, 2019

El cadet masculí 04 A va mostrar-se impotent contra un rival molt poderós, l’UE Mataró, un equip que lidera el grup de la lliga. Així, els visitants, molt potents en tots els aspectes del joc, van trencar el matx en el primer quart després que el marcador registrés un 11-22. Però en el segon període la maquinària mataronina va funcionar a ple rendiment i els tarragonins amb prou feines van poder aguantar el temporal de joc rival que va marcar un parcial de 6-31, arribant-se al descans amb un contundent 17-53. Lluny d’aturar-se, la piconadora visitant va registrar un altre parcial ded 9-26 en el tercer quart i això va ser la sentència.