El cadet masculí 04 A paga molt car el seu mal inici i cau contra el CB Sant Josep (62-77)

Updated: octubre 15, 2019

El cadet masculí 04 A va perdre contra el CB Sant Josep en partit en què va mostrar dues cares. Així, en els primers quinze minuts, el TGN Bàsquet no va fer un bon partit. Els jugadors de Manuel Rubio no van tenir la intensitat necessària en el joc, van cometre moltes errades i el seu rival ho va aprofitar per aconseguir un avantatge de 25 punts quan faltaven cinc minuts pel descans. En aquest últim tram abans de la mitja part, els locals van millorar (22-31) i ho van continuar fent en la segona meitat, retallant a poc a poc les diferències fins a situar-se a només set punts del seu adversari quan quedaven quatre minuts per acabar el partit. Però el CB Sant Josep no es va deixar sorprendre i es va endur el triomf.