El cadet masculí 05 A fa un partit molt complet, planta cara el Basket Almeda però cedeix en els últims dos minuts (90-72)

Updated: novembre 26, 2019

L’equip cadet masculí 05 A del TGN Bàsquet va perdre contra el Basket Almeda en un partit molt més igualat del que mostra el marcador final. Contra un rival molt potent físicament, els jugadors que entrena Raül Bonet van fer un matx molt complet, solvents en el tir (11 triples), intensos en les dues cistelles, bona circulació de pilota, etc. Això va dur a un partit igualat al descans (43-37) i durant gairebé tota la segona meitat però la falta de solidesa en el rebot i la falta de contundència en la defensa de l’un contra un van ser aspectes decisius per entendre la derrota.