El cadet masculí 05 A no manté la concentració necessària durant tot el partit i cau contra el Nou Bàsquet Olesa (102-78)

Updated: març 3, 2020

Tot i fer alguns dels millors minuts de la temporada el cadet masculí 05 A va perdre clarament a la pista del Nou Bàsquet Olesa. Els nois que entrena Raül Bonet van pagar molt cara la seva inconsistència mental en alguns minuts del matx i això va provocar una derrota massa gran pel partit que van fer. Així, després d’un inici dolent sense la intensitat defensiva necessària (ni individual ni col·lectiva), el TGN Bàsquet va encaixar un parcial de 30-16. El segon quart va ser el primer de la millora tarragonina que, amb un dels millors minuts d’atac en estàtic del curs (bona circulació, ràpida i amb bona presa de decisions) va plantar cara als locals.

La tònica de bon joc va continuar en el tercer període i gran part del quart fins que quan faltaven tres minuts pel final del matx, els tarragonins van desconnectar i van encaixar un parcial de 15-0 que va embrutar la seva bona actuació.