El cadet masculí 1 fa una segona meitat esplèndida i venç el Morell (80-45)

Updated: març 9, 2016

El cadet masculí 1 va guanyar el Morell en un partit que va tenir dues parts ben diferenciades. En els primers dos períodes, el conjunt que entrena Javier García no va sortir bé a la pista, recordant la mala actuació d’una setmana abans contra el Rapitenc. El Morell agafava tots els rebots i marcava un parcial de 4-17 en els primers 9 minuts de joc. Una reacció fulgurant dirigida per Areste va propiciar un parcial de 6-0 en aquest últim minut i aturar el joc visitant.

En el segon període es va produir un intercanvi de cistelles, sense que ningú pogués imposar el seu ritme de joc. El Morell va fonamentar la seva resistència gràcies al concurs de Casadesús, que va anotar 13 punts fins al descans. L’actuació del visitant va ser compensada, en certa manera, per Josa, que va encistellar 8 punts en aquest període.

A partir del descans es va veure un altre partit. Malgrat que els tirs lliures van tornar a ser un dels punts dèbils de l’equip, el TGN Bàsquet va sortir amb molta més intensitat i va marcar un parcial de 21-0 en els primers 8 minuts de joc. Això va ser clau i, tot i que el Morell va voler reaccionar, va patir l’encert de Mejías, que es va convertir en l’estilet local amb 16 punts en aquests segons 20 minuts. El parcial de la segona meitat és prou evident: 54-18.