El cadet masculí 1 perd contra l’ADT a la pròrroga (66-61)

Updated: octubre 5, 2015

El cadet masculí 1 es va quedar sense premi en la seva visita al pavelló de l’ADT. El conjunt que entrena Javier García va anar de menys a més en el partit i va tenir la victòria a tocar, però un triple llunyà in extremis dels locals després d’un temps mort va forçar la pròrroga i, en el temps extra, els tirs lliures van decidir (1/6 dels visitants per 4/6 dels locals).

El TGN Bàsquet no va començar bé, poc concentrat en defensa i cedint el rebot constantment i així va arribar al descans amb un desavantatge de 13 punts (38-25). En la segona meitat, l’equip lila va millorar molt, però va perdre dos jugadors per faltes personals i això va ser clau a la pròrroga, on els visitants estaven més cansats. El triple local per forçar el temps extra també va ser un cop moral. García havia plantejat fer falta per dur l’ADT a la línia de tirs lliures (2) però el llançament de llarga distància els va sorprendre.