El cadet masculí 1 reacciona defensivament en la segona meitat i guanya l’ADT (53-56)

Updated: abril 6, 2016

L’equip cadet masculí 1 del TGN Bàsquet va vèncer l’ADT en un partit molt igualat. Els dos equips ja s’havien enfrontat quatre vegades anteriorment aquesta temporada —balanç de 3 victòries i 1 derrota pel TGN Bàsquet fins aleshores— i això anulava l’efecte sorpresa.

Els visitants van començar molt bé en atac però en defensa cometien massa errades i això ho va aprofitar el local Sabater, que va fer 13 punts en aquest període. En el segon quart, el TGN Bàsquet va estar perdut sobre la pista i l’ADT no va perdonar, obrint un forat d’11 punts en arribar el descans (35-24).

Amb tot, el conjunt que entrena Javier García va saber reaccionar en el tercer quart i amb una magnífica defensa va fer un parcial de 7-19 que capgirava la dinàmica del matx. A partir d’aleshores el partit va entrar en una fase d’igualtat màxima en què les diferències no van superar mai els 3 punts. En un final molt emocionant, les alternatives al marcador van ser constants. L’ADT va disposar de l’última possessió, en què va decidir jugar un triple per forçar la pròrroga, però la defensa lila va estar molt bé i va evitar la cistella.