El cadet masculí 2 fa un gran tercer quart i venç la Salle Ploms (44-66)

Updated: febrer 2, 2016

El cadet masculí del TGN Bàsquet va vèncer el Ploms en un partit que va decidir en el tercer període. El matx va estar igualat en els dos primers quarts. El local Garcia va anotar 13 punts en aquests 20 primers minuts i dificultava que els visitants poguessin obrir una escletxa al marcador (24-29 al descans). Amb tot, el tercer període va ser clau. Una gran defensa visitant, que provocava ràpides transicions ofensives va permetre marcar un parcial de 5-20 que va ser decisiu per aconseguir la victòria.