El cadet masculí 2, molt castigat per les faltes, perd contra el líder, el Manyanet (85-53)

Updated: maig 18, 2016

El cadet masculí 2 va perdre contra el líder, el Manyanet, en un partit que es va decidir en el tercer període per la diferència de faltes personals. Així, els visitants van poder mantenir el resultat igualat fins al descans gràcies a la seva bona defensa (36-33).

En el tercer període, però, els col·legiats va sancionar el TGN Bàsquet amb 16 faltes per només 2 als locals, i el partit es va desequilibrar. Així, Adam va haver de jugar amb només 4 jugadors a pista els últims 5 minuts de partit i les diferències aleshores ja eren molt grans.