El cadet masculí 2 s’aplica en defensa a la segona meitat i guanya el Calafell (47-67)

Updated: abril 27, 2016

El cadet masculí 2 del TGN Bàsquet es va refer de la derrota de la setmana passada contra el Reus Deportiu i va tombar un Calafell que va posar les coses difícils en els primers vint minuts. La mala defensa local i la manca d’encert en atac va provocar que el matx arribés al descans amb un resultat de 29-34.

A partir del tercer període es va veure la millor imatge dels tarragonins. El treball dels entrenaments es va aplicar fil per randa i la capacitat anotadora de Virgili i Torija, sumat a la defensa al pal baix de Corsellas i Llerena, van fer que la victòria fos un fet.