El cadet masculí A controla el ritme de joc que més li convé i guanya el Manyanet (51-64)

Updated: abril 25, 2017

El cadet masculí A va guanyar un dels grans equips de la lliga, el Manyanet, en un partit que es va decantar del bàndol visitant a l’inici del segon període. El conjunt lila va pressionar més amunt en el segon quart i va aconseguir un parcial de 2-14 en els primers minuts que li va atorgar un avantatge de 9 punts al descans: 25-34. Els nois que entrena Javier García van jugar sempre al ritme que més els hi convenia, lent o ràpid, van estar molt encertats en el tir exterior i, en defensa, van anul·lar el joc interior rival.