El cadet masculí A no fa un bon partit però guanya el Torredembarra (47-35)

Updated: novembre 10, 2015

L’equip cadet masculí A del TGN Bàsquet va guanyar amb patiments el Torredembarra en un partit fluix de bàsquet. El conjunt que entrena Àngel González va estar poc clarivident en atac, fallant situacions fàcils i, sense anar més lluny, va errar 13 tirs lliures en el primer període (2-15). Tot i dominar en el marcador, la irregularitat dels locals va mantenir el Torredembarra amb esperances de victòria i més quan els visitants van anotar dos triples seguits en l’últim quart.  Amb tot, un parcial d’11-0 en 4 minuts va permetre el TGN Bàsquet endur-se el triomf.