El cadet masculí A no pot aturar l’encert del CBT des de la línia de 6,75 (84-61)

Updated: abril 6, 2016

El cadet masculí A del TGN Bàsquet va perdre a la pista del CBT en un partit que va estar marcat per l’encert dels locals des de la lína de 3 punts. Així el CBT va anotar 8 triples en total i va fer inútil la defensa lila que, a més, tampoc va estar al nivell d’altres jornades.

El partit es va decantar cap el bàndol local en el minut 15. La defensa visitant va perdre intensitat i això ho va aprofitar l’equip local per obrir una diferència que seria decisiva (38-20). El descans no va servir per redreçar el rumb i el CBT dominava clarament. Només una petita reacció a falta d’un parell de minuts per acabar el matx (parcial de 3-15) va evitar una derrota més gran.