El cadet masculí A treu l’orgull i venç el CBT

Updated: octubre 28, 2013

Partit de màxima rivalitat tarragonina entre el TGN Bàsquet i el CBT que es va decantar del costat de l’equip lila per la seva superior rauxa i  fe en la victòria. El conjunt que entrena Miquel Farran va patir durant tot el matx per aturar les penetracions dels visitants, sobretot en el segon quart on va encaixar un parcial de 0-10 que obria el primer gran forat al resultat (16-27). Amb tot l’equip lila va poder canviar la dinàmica gràcies a la relaxació del seu adversari i així poder marcar un extraordinari parcial de 16-2 que li va permetre arribar al descans amb un avantatge d’un punt (33-32).

En la segona meitat es va poder veure un partit semblant al qeu s’havia vist fins ara. Dos estils de joc on el TGN Bàsquet volia aprofitar la seva força física enfront la tècnica de l’oponent. El domini en el rebot, especialment ofensiu, dels liles els va permetre anar retallant diferències i arribar a l’últim minut igualats. La pressió defensiva local va ser magnífica i els nois de Farran van recuperar 3 pilotes seguides i agafar un avantatge de dos punts a menys d’un minut pel final que va ser decisiu.