El cadet masculí 1 aconsegueix el primer triomf en vèncer l’ADT (75-60)

Updated: novembre 18, 2015

El cadet masculí 1 del TGN Bàsquet va sumar la primera victòria de la lliga després de vèncer l’ADT en un partit que va trencar en el primer període. Així, la motivació dels nois de Javier García va ser tan gran que van tancar el primer quart amb un marcador favorable de 27-10. La gran defensa i les nombroses recuperacions de pilota van ser claus per entendre aquesta superioritat. En el segon quart, tot i que es va mantenir la dinàmica, una sèrie d’errades locals no van permetre ampliar la diferència. Tot i la lluita de l’ADT per escurçar diferències, els bons un contra un del TGN Bàsquet, la defensa i el domini en el rebot, van provocar el triomf.