El cadet masculí de segon any destrossa la zona 2-3 del Cunit des del perímetre (74-45)

Updated: maig 19, 2015

El cadet masculí de segon any del TGN Bàsquet va saber contrarrestar la inferioritat en centímetres per vèncer un Cunit que va plantejar un partit amb una defensa especulativa. Així, els visitants, amb jugadors molt alts dins la zona, van situar una defensa 2-3 durant tot el partit que volia evitar les penetracions locals. El TGN Bàsquet no es va deixar intimidar i, amb una gran decisió i personalitat des del primer moment, va agafar les regnes del partit gràcies a la bona punteria. Així, si en el partit d’anada el conjunt que entrena Javier García va batre el seu rècord de triples (5), en aquest matx al pavelló del Sagrat Cor en va anotar 8. Amb aquesta eficàcia la zona rival va ser inútil i al descans el matx ja era de color lila (35-25). Amb tot, el tercer quart va ser on es va decidir el matx. Un parcial de 17-0 en els últims 4 minuts del període va deixar l’enfrontament sentenciat.