El cadet masculí lila no pot amb la intensitat del Morell (91-51)

Updated: octubre 19, 2016

El cadet masculí lila va perdre clarament a la pista del Morell. Els tarragonins van fer un bon inici de partit però es van enfonsar a partit del minut 8, perdent la intensitat que tenien i això ho va aprofitar el Morell per obrir un forat important fins al descans (45-27). El TGN Bàsquet fallava massa contraatacs i no podia retallar diferències. Malgrat tot, l’equip lila va treure l’orgull i a còpia de defensa va plantar cara. Aleshores, l’àrbitre va penalitzar la intensitat defensiva visitant i el TGN Bàsquet va perdre cinc jugadors per faltes. La remuntada era utòpica.