El Complet, un altre patrocinador pel TGN Bàsquet

By
Updated: maig 31, 2018

El TGN Bàsquet compta ara amb un nou col·laborador en forma de patrocinador. El restaurant El Complet dona suport al projecte esportiu del club lila, un fet que reforça la feina que es fa des de l’entitat.

El Complet és un establiment que es troba al carrer Natzaret nº 7 i que ja col·labora amb altres entitats de la ciutat. «Ens agrada ser actius en aquest sentit i ens impliquem quan un projecte ens agrada. Coneixem gent del TGN Bàsquet i ens va semblar bona idea donar el nostre suport perquè tenen un munt de nens i nenes jugant a bàsquet», diu Jordi Lafuente, director d’El Complet.

El restaurant s’ha fet un nom a la ciutat gràcies a la qualitat dels seus productes i les bones mans de Satur González, cuinera i dona de Jordi Lafuente, i l’aposta pel TGN Bàsquet reforça encara més la interacció del club lila amb altres negocis i emprenedors de la ciutat.

«És una molt bona notícia que tinguem tants patrocinadors i col·laboradors, això ens anima a seguir treballant com ho fem. El suport de tots fa més sòlid el nostre projecte esportiu», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *