El dinamisme en el joc ofensiu del preinfantil masculí B li atorga el triomf contra el Manyanet Reus (46-69)

Updated: març 6, 2019

El preinfantil masculí B va derrotar el Manyanet Reus a domicili en un partit amb moltes alternatives. El conjunt lila va encaixar un parcial de 6-0 de sortida però es va refer gràcies a la defensa i la velocitat al contraatac. Malgrat tot, la falta de continuïtat dels liles va provocar una certa igualtat en el marcador durant alguns minuts. Però després del descans, el TGN Bàsquet va jugar de forma més dinàmica, amb bones passades i talls a cistella, així com ràpides transicions ofensives i dominant el rebot. Tot això li va permetre vèncer.