El joc interior del júnior masculí A capgira el resultat a l’últim quart contra el Claret (55-61)

Updated: gener 19, 2016

El júnior masculí A del TGN Bàsquet, que està fent una temporada excel·lent, va haver de patir fins l’últim moment per endur-se la victòria a la pista del Claret. Els locals, gràcies a una gran defensa durant tot el partit, van dur la iniciativa, però el TGN Bàsquet va saber esperar la seva oportunitat i, en no perdre massa terreny durant tot el matx envers el seu rival, va poder capgirar el resultat en l’últim període. En aquests deu minuts, les faltes personals del Claret per culpa de la seva intensa defensa, li van passar factura i, juntament amb la superioritat del joc interior visitant, van ser claus per entendre el triomf lila.